Kitesurfen Kaapverdië | Kitesurf vakantie met strapless kitesurfen in het echte Kaapverdië
kitesurfen, kitesurf vakantie,kitesurfen vakanties,strapless kitesurfen,kaapverdië kitesurfen
kitesurfen, kitesurf vakantie,kitesurfen vakanties,strapless kitesurfen,kaapverdië kitesurfen
16137
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16137,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Als hier staat beschreven wat u zoekt:

  • Golven
  • Kitesurf bestemmingen voor strapless kitesurfen
  • warme omstandigheden in de winter of het voorjaar voor kitesurf sessies

dan biedt São Vicente een geweldige kitesurf vakantie voor u..

U hoeft niet een wave-expert te zijn om Sao Vicente te waarderen. Het feit dat er een breed assortiment van golven is in één baai (Salamansa) betekent dat:

  • de deskundigen kunnen spelen in de grote sets met cross-offshore wind en
  • de beginners kunnen oefenen op kleine golven met cross-offshore wind en middelgrote golven met cross-onshore wind.

Kitesurf diensten wij bieden:

Details van onze diensten

Kitesurf Beveiliging

De golven op het strand groot en krachtig zijn. Als je pech, je kon worden gesleept naar de rotsen, veel wind. Wij raden u aan dat u gebruik maakt van onze kitesurf veiligheidsbewaking dienstverlening. Wij hebben veel ervaring met dit te doen en als u dit doet, wordt ondersteuning van onze lokale gemeenschap.

Lees meer
Kitesurf Opslag

Waarom niet eenvoudiger te maken voor uzelf door uw materialen bij het strand (in plaats van dat ze heen en weer elke dag). Wij bieden veilige opslag. Door gebruik te maken van deze service, kunt u ondersteuning van onze lokale gemeenschap.

Lees meer
Verhuur

Wij hebben nieuwe topklasse materiaal te huur, maar gezien de omstandigheden moet u op hoog niveau kitesurfer en wij moeten ervoor zorgen dat u toezicht. Laat ons tevoren weten als je geïnteresseerd bent om materiaal te huren.

Lees meer
Lessen

São Vicente (zoals alle Kaapverdische eilanden) biedt niet de ideale omstandigheden voor de eerste kitesurf lessen. Er is geen vlak water en geen ruimte waar je kan staan in het water.

Lees meer
Eten & Drinken

We zijn verheugd om eten en drinken aan te bieden op het strand met lokale atmosfeer genaamd ``La Crêperie chez Zoe``. De chef-kok (Elvis) zijn passie voor koken in Parijs geleerd. Hij serveert kleinere (inclusief pannenkoeken) en volledige maaltijden. Onze plek heeft volledige beschutting tegen de zon en de wind en beschikt over sanitaire voorzieningen.

Lees meer
Beveiliging tegen diefstal

Wij zijn beschaamd te moeten schrijven dat kleine criminaliteit is een groot probleem in alle Sao Vicente, vooral op het strand bij Salamansa. We installeerden kluisjes bij 'La Crêperie`` zodat uw bezittingen veilig daar.

Lees meer
Transport naar Salamansa

Salamansa ligt ten oosten van Mindelo op 10km door de heuvels. Je kunt er komen per taxi (makkelijk) of openbaar vervoer (duurt langer). Terug komen is een grotere uitdaging met openbaar vervoer.

Lees meer
Andere diensten

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat aangezien Kitesurf NOW gesloten, er is geen kitesurf centrum op het strand en geen rescue boten.

Prijslijst

Onze prijzen zijn niet laag die beantwoordt aan de moeilijkheden en kosten van alle materialen uit Europa.

Lees meer

Andere Praktische informatie

Wind & Weer

De beste tijd voor betrouwbare wind is mid-December - Juni. Op een doorsnee dag blaast de wind 16 knopen. Een shorty is alles wat je nodig hebt om te dragen.

Lees meer
Salamansa Kaart

Salamansa heeft een grote baai met een keuze van golven, variërend van een shore break tot mooi gevormde point en reef breaks. De wind keuzes: cross-onshore en cross-offshore.

Lees meer
Salamansa Accommodatie

Salamansa is uiterst primitief. Er zijn een aantal appartementen en kamers te huur. Cliënten hebben geprobeerd en verhuisden zeer snel. Als u absoluut wilt blijven dichter bij het kitesurfen ter plaatse en op zoek bent naar een rustige plek om te verblijven, wij raden aan: Tranquil Beach House en Boathouse.

EnglishFrench