Kitesurfen Kaapverdië | Wandelen in Santo Antao
Wandelen in Santo Antao, Kaapverdische Eilanden
wandelen kaapverdische eilanden,santo antao,sao antao
15890
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15890,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Wandelen in Santo Antao

De meeste van onze klanten zijn gepassioneerd bezig met kitesurfen en willen zo veel mogelijk op het water zijn. Soms, als de wind teleurstellend is of wanneer de niet-kitesurf partner een verandering van omgeving wil, bezoeken onze klanten Santo Antao. Zonder uitzondering zijn ze verbaasd hoe mooi het eiland is. Santo Antao wordt door wandelaars gezien als paradijs. Binnen een kleine ruimte kunt u genieten van een grote variatie in scènes: van weelderig groen tot dor en droog.

Aanbevolen gebieden om te bezoeken

Er zijn tal van plaatsen aan te bevelen. U kunt het beste van tevoren plannen, rekening houdend met hoeveel dagen u kunt besteden in Santo Antao en hoeveel uren u wilt wandelen.
Voor meer informatie:
gogo@kitesurfcaboverde.com

Date

May 10, 2015

Category
Activities
About This Project

Santo Antao is het eiland waar onze grootourders vandaan kwamen. Wat kunnen we zeggen: het is het eiland om te ontspannen en te genieten! Wat wij hier schrijven is wat onze klanten ons hebben verteld over Santo Antao.

EnglishFrench