Kitesurfen Kaapverdië | Windsurfen in Sao Vicente
Windsurfen in Sao Vicente, Kaapverdië
windsurfen kaapverdie
15876
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15876,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Windsurfen

São Pedro is de ideale plek om te windsurfen. Het is niet ongewoon om meerdere dagen met wind rond de 25 knopen te hebben. De reden: de passaatwind die blaast van November tot eind juni word versneld door een Venturi-effect.

Aanbevolen spots

"- Sao Pedro voor de sterkste wind en goed is voor plat water schieten. Let op: de wind is off-shore dus voor gevorderde ruiters alleen. de plek heeft een windsurf centrum met de meest actuele apparatuur te huur.
- Salamansa is goed voor golf paardrijden maar werkt alleen als de wind sterker zijn dan normaal

Date

May 10, 2015

Category
Activities
About This Project

Marc, één van de Kitesurf Cabo Verde consultants is een fervent windsurfer. Vanaf de jaren 80, probeerde hij nieuwe windsuf spots te ontdekken. Bij het zoeken naar spots met perfecte windcondities voor een groot deel van het jaar, leek Cabo Verde één van de beste. Van alle eilanden, is São Vicente is de best voor sterke wind met vlak water (in Sao Pedro).

EnglishFrench